Vlogtraining 'Van interne trots naar extern werven'

In november '18 is de vlogtraining 'Van interne trots naar extern werven' van start gegaan. Medewerkers uit zorg en welzijn krijgen in vijf trainingssessies een opleiding tot volwaardig vlogger én 3 afgemonteerde vlogs mee. Tijdens het traject leren deelnemers hoe zij de trots voor hun vak kunnen uitdragen in een professionele vlog. Daarbij wordt de kracht van het persoonlijke ingezet.Door het uitdragen van de interne trots leveren de vlogs een bijdrage aan een positief imago voor de sector én het vergroten van de instroom van nieuwe collega's. Bovendien vormen de vlogs een mooie aanvulling op de persoonlijke verhalen van zorg- en welzijnsprofessionals in de Ik Zorg campagne. Klik hier voor meer informatie over de inhoud en kosten van de vlogtraining.

Tot nu toe hebben 2 groepen de cursus voltooid (groep 1 Deventer en groep 2 Almelo). Bij voldoende belangstelling zal een volgende cursusgroep cursusgroep starten.

Meer informatie
Neem voor meer informatie / vragen over de vlogtraining contact op met de afdeling Communicatie. Stuur een e-mail naar communicatie@wgvzorgenwelzijn.nl of bel: 088 255 66 50.