Van werkstress naar werksucces

Soms is er een periode van hoge werkdruk en stress. Zeker in de afgelopen periode is er veel gebeurd. In deze training worden signalen serieus genomen en wordt er gekeken naar een constructieve vertaalslag voor de toekomst voor medewerkers zonder iemand tekort te doen. Er wordt stil gestaan bij de tijd van overbelasting/Corona, oorzaken van stress, en wat dit met de deelnemers heeft gedaan. We benoemen hierbij de positieve kant/kracht in het team van deze intensieve periode. Wat heeft het je opgeleverd, waar mag je individueel en als team trots op zijn en welke positieve aspecten neem je mee naar de toekomst? We bespreken in het eerste dagdeel het programma en bepalen individuele (en team) leerdoelen. Theorie en praktijk worden met elkaar afgewisseld in een interactief programma. 

Voor wie?
De 2-daagse training Van werkstress naar werksucces is bedoeld voor medewerkers in de sector zorg en welzijn. De training bestaat uit twee dagdelen van 3 uur voor groepen van minimaal 6 en maximaal 10 personen en zijn zowel online als fysiek te geven. Medewerkers ontvangen tijdens het eerste dagdeel een werkmap waarin persoonlijke doelen, het geleerde en vervolgacties bijgehouden kunnen worden. 

Kosten
Deelname aan deze training is gratis. 

Meer informatie
Deze training kan op ieder gewenst moment online worden gestart. Klik hier voor meer informatie. Wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Petra Harink  of Cili Even.