Kijken In Elkaars Keuken (KIEK)

Vanwege de coronacrisis is besloten om KIEK 2020 te annuleren. Dit besluit is genomen in samenspraak met een aantal deelnemende organisaties. We gaan er vanuit in 2021 weer een mobiliteitsuitwisseling van KIEK te kunnen organiseren.  

Werkgevers uit verschillende branches kunnen via een speciale website functies/uitwisselingsplaatsen aanbieden en medewerkers maken een keuze uit het aanbod. Meedoen biedt werkgevers de kans om hun organisatie te profileren en medewerkers van buitenaf aan te trekken. Verder is het de uitgelezen kans om werkenden kennis te laten maken met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Medewerkers doen inspiratie op om hun eigen functie binnen de organisatie te verrijken en denken na over hun toekomstige loopbaanontwikkeling. Daarnaast bevordert het de mobiliteit en maakt deze bespreekbaar.

Meer informatie 
Meer informatie over KIEK vindt u in deze flyer. Voor meer informatie of vragen kunt u ook contact opnemen met adviseur Ina Bats of Ans Huisman, telefonisch via 088 255 66 50 of per e-mail.

Aanmelden organisatie voor KIEK 2021

Meld uw organisatie hier aan voor deelname aan KIEK.

Gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens volgens ons privacyreglement?