Samenwerking met Hanze advocaat

Juridische kwesties, bel voor gratis eerste advies
U kunt bij WGV Zorg en Welzijn Juridische Helpdesk (085 - 0160560) terecht met alle vragen rondom arbeidsrecht en ontslag. U kunt vragen stellen over het opstellen van een arbeidsovereenkomst, maar ook over wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, concurrentie en/of relatiebeding en natuurlijk over problemen bij ziekte & re-integratie. Ook bij beëindiging van een overeenkomst kunt u zaken tegenkomen waar u zelf niet mee uit de voeten kunt. Dan hebt u behoefte aan gedegen advies over uw rechtspositie. De juridische adviseurs van de helpdesk helpen u graag.

Samenwerkingspartner WGV Zorg en Welzijn - exclusieve korting voor leden!
De juridische helpdesk is een exclusieve service voor de leden van WGV Zorg en Welzijn en is opgezet in samenwerking met Hanze advocaat ? specialist in arbeidsrecht. De service omvat een gratis eerstelijns helpdesk en een interessante kortingsregeling voor verdere juridische hulp. Onderaan deze pagina kunt u de speciale kortingstarieven voor juridische ondersteuning raadplegen. Hanze advocaat is gespecialiseerd in arbeidsrecht en heeft een schat aan ervaring opgebouwd op dit gebied.  Bekijk hier de website van Hanze advocaat en lees meer over hun diensten op het gebied van juridische ondersteuning.

Mantelcontract
WGV Zorg en Welzijn heeft de volgende kortingen voor haar lidinstellingen bedongen bij advocatenkantoor Hanze advocaat:

* Tarievenlijst per 01-01-2018. Alle prijzen zijn exclusief BTW. Een beschrijving van de producten kunt u vinden op de website van Hanze advocaat (www.hanzeadvocaat.nl/werkgevers).