Aanvraag extra personeel

Wat bieden wij werkgevers?
Op het moment dat zorgwerkgevers behoefte hebben aan corona medewerkers of vrijwilligers, kunnen zij hun uitvraag plaatsen via onze vacaturesite Zorgselect.nl. Deze service geldt zowel voor leden als niet-leden van WGV Zorg en Welzijn en is gratis.

Voor leden

  • U plaatst uw vacature op de vacaturesite Zorgselect.nl zoals u gewend bent. 
  • Gebruik de term ‘corona vacature’ in de vacaturetitel en tekst, zodat het onderscheid met reguliere vacatures duidelijk is.
  • Uw P&O medewerker(s), die normaal gesproken de vacatures publiceren op ZorgSelect, hebben op 20 maart een uitgebreide instructie per e-mail ontvangen over deze nieuwe mogelijkheid binnen ZorgSelect.

Voor niet-leden

  • U kunt uw corona vacature mailen naar info@zorgselect.nl. Ook voor vragen kunt u dit e-mailadres gebruiken.
  • Na plaatsing van de vacature op Zorgselect.nl worden de reacties op uw vacature naar uw P&O-afdeling doorgestuurd, waarna zij ermee aan de slag kunnen.

FAQ 
Mogelijke vragen over het contactpunt reservepool corona vrijwilligers en medewerkers Oost-Nederland hebben we gebundeld in een FAQ. Deze vindt u op de subpagina Veelgestelde vragen

NB: De namen van de leden van WGV Zorg en Welzijn staan vermeld op de webpagina 'Aangesloten instellingen'

Landelijke database 
Zoals u weet hebben zich landelijk inmiddels ruim 7.000 oud-zorgmedewerkers ingeschreven die graag willen helpen o.a. via NU’91 en V&VN. Deze landelijke initiatieven zijn samengevoegd. 
Er is één site: www.extrahandenvoordezorg.nl waar gepensioneerden of andere professionals die niet meer in de zorg werken, zich kunnen aanmelden om bijstand te leveren. Wij krijgen deze gegevens doorgestuurd en wijzen de mensen die zich hebben ingeschreven uit Oost-Nederland op de website van ZorgSelect. Op deze wijze kunnen de vrijwilligers/medewerkers via ZorgSelect direct reageren op de uitvraag van instellingen in onze regio. Indien nodig begeleiden wij hen daarbij. Kortom, vraag en aanbod worden op een snelle en effectieve wijze gematcht, waarbij u vooral zelf de regie houdt.

Direct reageren op corona vacatures Zorgselect.nl
Vrijwilligers en medewerkers die zich nog niet hebben opgegeven kunnen ook direct reageren op de uitvraag van instellingen via ZorgSelect. Alle ‘corona (vrijwilliger) vacatures’ worden automatisch gedeeld via Facebook en Twitter en zullen terug te vinden zijn op een speciale overzichtspagina op ZorgSelect.nl.

Contactpunt: tel: 088  255 66 50 / info@zorgselect.nl